Pošli SMS na pomoc Ázii

07.01.2005 Celý región

Zákazníci Orangeu môžu prispieť na zbierku SOS AZIA, ktorú vyhlásilo občianske združenie Človek v ohrození, zaslaním akejkoľvek SMS, teda aj bez textu na krá...
Zákazníci Orangeu môžu prispieť na zbierku SOS AZIA, ktorú vyhlásilo občianske združenie Človek v ohrození, zaslaním akejkoľvek SMS, teda aj bez textu na krátke číslo 838 sumou 30 Sk. Mobilná finančná zbierka potrvá predbežne do 28. februára.

Výnos bude určený na pomoc obetiam prírodnej katastrofy, na likvidáciu škôd a na pomoc pri obnove postihnutých oblastí v juhovýchodnej Ázií. V blízkej budúcnosti vycestuje do postihnutých oblastí na Sri Lanku zástupca združenia, ktorý na mieste vytypuje najefektívnejšie možnosti využitia výnosu zbierky. Osobne bude dohliadať na realizáciu humanitarnej pomoci a informovať o nej prostredníctvom médií verejnosť.

K 7. 1. 2005 je stav zbierky 4,2 mil. Sk. Tri milióny slovenských korún daruje Nadácia Slovenského plynárenského priemyslu, 200.000 Sk daruje Nadácia Ekopolis. Od individuálnych darcov sa podarilo za 5 dní vyzbierať 1.000.000 Sk.

Združenie Človek v ohrození už päť rokov účinne pomáha na Balkáne, v Čečensku, v Iráne, v Afganistane a na Kube. Veríme, že pomôžeme aj juhovýchodnej Ázií.

Číslo účtu verejnej zbierky:

266 052 0502 / 1100 Tatrabanka

Ďakujeme!
tím OZ Človek v ohrození

www.clovekvohrozeni.sk
 

Vyberte región